Café Veranda
Finlandia-talolla palvelee yleisölle avoin kahvila – Café Veranda. IIlmavat, valoisat ja modernin tyylikkäät tilat tarjoavat viehättävän kohtaamispaikan. Avoinna arkisin klo 9-19 sekä aina kaksi tuntia ennen konserttia.
Elämyksellinen illallinen
Keittiöpäällikömme Timo Lepistön käsissä syntyi ajatus tuoda Suomen ykköskokit sekä heidän läheiset yhteistyökumppani pientilatuottajansa samaan keittiöön. Finlandia-talon upeissa puitteissa he yhdessä luovat unohtumattomia ruokaelämyksiä.
Galleria Veranda
Kaikille avoimen ja maksuttoman Galleria Verandan vaihtuvat näyttelyt ovat itsessään syy poiketa Finlandia-taloon nauttimaan ainutlaatuisesta miljööstä ja palvelusta. Galleria on avoinna kahvilan aukioloaikoina, ma-pe klo 9-19.

Uuden aallon kohtaamisia viestisi vahvistamiseksi

Finlandia-talo tarjoaa ainutlaatuiset kokoustilat ja juhlatilat niin pienimuotoisille yritystapahtumille, upeille juhlille, maailmanluokan näyttelyille, megatähtien konserteille kuin kansainvälisille suurkongresseille. Oli kyseessä kokous, konsertti, tapahtuma tai juhla, Finlandia-talossa siitä kasvaa elämys.

Maailmankuulun arkkitehdin Alvar Aallon suurtyö Finlandia-talo on nähtävyys niin arkkitehtuuriltaan kuin designeltaan.

 

Maailmankuulun arkkitehti Alvar Aallon suunnittelema Finlandia-talo on arkkitehtuurin ja designin kansainvälinen, ainutlaatuinen klassikko - pientä yksityiskohtaa myöten. Aallon visio oli luoda talosta "kokonaisvaltainen taideteos".