Finlandia-talo on fantastinen elämysten keskus. Toteutamme huipputason tapaamisia, kokouksia, kongresseja, juhlia ja konsertteja asiakkaan viestin vahvistamiseksi. Asiakkaitamme palvelee huippuammattilaisten joukko, jonka tavoitteena on luoda kävijöillemme elämys, josta he ovat vaikuttuneita sydänjuuriaan myöten. Finlandia-talossa järjestetään vuosittain 900 erilaista tapahtumaa ja vierailee 200 000 asiakasta.  
 
Vuonna 2019 toimimme Suomen EU-puheenjohtajakauden virallisena kokouspaikkana ja olemme vahvistamassa fantastista myyntitiimiämme. Haemme asiakaspalvelutaitoista ja joustavan tiimihenkistä
 
MYYNTINEUVOTTELIJA
Työtehtäviisi kuuluu päivittäiset myynnin asiakaspalvelutehtävät. Pienempien kokousten ja tilaisuuksien varaukset, yhteydenpito asiakkaiden ja talon eri työntekijöiden kanssa. Eri myyntikanavien seuranta ja niihin liittyvät toimenpiteet. Asiakastapaamiset ja muut asiakastapahtumat.
 
Odotamme tehtävään valittavalta henkilöltä
Tehtävässä menestyminen edellyttää tehtävään soveltuvaa koulutusta ja muutaman vuoden kokomusta vastaavista tehtävistä. Tapahtuma-alan kokemus katsotaan eduksi. Tarjousten teossa tarvitset tarkkuutta yksityiskohdissa sekä hyvää suomen ja englannin kielen suullista ja kirjallista taitoa. Tärkeimmät työvälineesi ovat Salesforce-toiminnanohjausjärjestelmä, sähköposti ja puhelin.
 
Olet positiivinen ja rohkea tiimipelaaja joka omaa paineensietokykyä. Kannat vastuun työstä ja kykenet itsenäiseen työskentelyyn. Sinulla on positiivinen asenne uuden oppimiseen ja innovatiivisuuteen.
 
Tarjoamme eturivin näköalapaikan kokous- ja kongressimaailmaan sekä hyvät kehittymismahdollisuudet menestyksen myötä miellyttävässä työympäristössä. Määräaikainen työsuhde alkaa heti sopivan henkilön löydyttyä, työsuhde kestää kesäkuun 2021 loppuun asti.
 
Lisätietoja tehtävästä antaa myyntijohtaja Johanna Vappula pe 12.4.2019 klo 13-14, ma 15.4.2019 klo 10-11 ja ke 24.4. klo 10-11, puh. 050 364 2304.
Jos tunnistat itsesi ja olet halukas liittymään myyntitiimiimme, lähetä hakemuksesi ansioluetteloineen ja palkkatoivomuksineen viimeistään 26.4.2019 tämän linkin kautta: myyntineuvottelija.
 
 *********************************************************************************
 
 
KESÄTÖITÄ
Finlandia-talo Oy tukee nuorten kesätyöllistymistä palkkaamalla kolme kesätyöntekijää  3.6-17.6.2019 väliselle ajalle kesäsetelin avulla. Työtehtävät voivat vaihdella avustavista tapahtumatuotannontehtävistä muihin avustaviin kesätyöntekijälle soveltuviin tehtäviin. Lähetä hakemuksesi ja cv:si osoitteeseen rekry@finlandiatalo.net 18.4.2019 mennessä. Kiitos.